Easee laadpalen

Bij Smit Laadpalen werken we met de laders van Easee. Een slimme en veilige lader voor thuis. Wilt u binnenkort een elektrische auto aanschaffen of heeft u er al een gekocht? Vraag dan nu een Easee laadrobot aan. Wij plaatsen deze stijlvolle lader bij u thuis zodat u altijd gemakkelijk en snel de auto kunt laden.

 

Noorse lader

De Easee lader voor thuis is ontwikkeld in Noorwegen. Ze zijn ontwikkeld om het Noorse klimaat te weerstaan. Dit betekent dat de lader zowel binnen als buiten zonder problemen in Nederland gebruikt kan worden. De lader zit vol techniek en veiligheidsvoorzieningen, maar is heel simpel in gebruik. Dat is de reden waarom wij voor onze klanten kiezen voor de Easee laders.

 

Stijlvolle laders

Het stijlvolle en strakke uiterlijk van de Easee laadrobot zorgt ervoor dat hij een toevoeging is aan uw woning. De box is 69% kleiner dan andere oplossingen en weegt slechts 1.5 kilo. De lader is verkrijgbaar in vijf kleuren. 

Wilt u na een tijdje toch wisselen van kleur omdat u een nieuwe auto krijgt of uw huis gaat schilderen, dan is dat geen probleem. De front covers zijn los te bestellen en u kunt ze heel gemakkelijk vervangen.

 

Load balancing systeem

De Easee lader is voorzien van load en phase balancing. Dit betekent dat u maximaal 3 laadunites op één circuit kunt gebruiken zonder problemen. Wanneer alle auto’s tegelijkertijd geladen worden, wordt het beschikbare vermogen automatisch verdeeld over de laadpunten. Zo zorgen de laders ervoor dat de totale belasting nooit de maximale limiet van de zekering overschrijdt.

 

 

 

Vele voordelen van de Easee lader

Smit Laadpalen kiest niet zomaar voor een lader. Wij willen het beste voor onze klanten, daarom hebben wij gekozen voor de Easee lader. De lader heeft vele voordelen die wij voor u op een rijtje hebben gezet:

  • Universele lader geschikt voor alle elektrische auto’s op de markt
  • Kan zowel 1-fasen als 3 fasen laden en ondersteunt het laden tot 22kW.
  • Laad tot 10x sneller dan met een gewoon stopcontact.
  • Handmatige én digitale bediening via de gratis Easee app.
  • Voorzien van een automatisch wachtrijsysteem.
  • 3 jaar garantie, vanaf de dag dat de lader is geïnstalleerd.
  • Ingebouwde eSIM.

 

Meer informatie

Wilt u graag een Easee lader bij u thuis? De vakmensen van Smit Laadpalen komen hem graag bij u installeren.
Vraag een gratis adviesgesprek aan en bespreek de mogelijkheden. 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.