Plaatsing laadpalen bij Lou Buijs B.V.

Plaatsing twee laadpalen van Zaptec Pro in combinatie met zonnepanelen

Loodgieters- en dakdekkersbedrijf Lou Buijs B.V. heeft onlangs hun bedrijfspand flink verduurzaamd. Zo hebben zij 36 zonnepanelen en twee laadpalen van Zaptec Pro laten plaatsen door Smit. De laadpalen van Zaptec Pro zijn pérfect geschikt voor bedrijventerreinen, aangezien ze zeer gemakkelijk op- en af te schalen zijn, zonder extra kosten.

De combinatie van zonnepanelen en laadpalen is ideaal. Door plaatsing van de zonnepanelen kunnen de elektrische auto’s van werknemers en klanten, via de aangesloten laadpalen worden opgeladen met eigen opgewekte zonne-energie. Duurzaam en goed voor de portemonnee dus!

Wilt u ook net als Lou Buijs B.V. zonnepanelen in combinatie met laadpalen laten installeren? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden voor uw situatie! Vraag nu een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan!

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.